Informasjon fra RYDD Reolsystem AS

12. mars innførte regjeringen inngripende tiltak i Norge for å begrense smitten av Covid-19-viruset. Dagens situasjon er eksepsjonell og vil gi konsekvenser for hele samfunnet. RYDD Reolsystem AS er med på den viktige nasjonale dugnaden. Vi er her og hjelper deg som normalt.

Har RYDD Reolsystem AS varer på lager?

Vi er godt rustet for en slik situasjon. Vårt store varelager gjør at vi pr. i dag har samme høye leveringsgrad som før. Våre leverandører er fortrinnsvis fra Europa. Vi supplerer varer fortløpende. Vårt lager jobber som normalt, men nå med ekstra rutiner for å hindre smitte.  

Går leveranse som normalt?

Ja. RYDD Reolsystem AS leverer varer som normalt. Vår leverandør Bring leverer pakker som normalt. For å hindre smitte har Bring innført enkelte tiltak og du vil nå ikke bli spurt om å signere når du mottar varen din. 

Er kundeservice tilgjengelig?

Vi svarer på spørsmål og hjelper deg med henvendelser som normalt enten du er bedriftskunde eller privatkunde. Våre åpningstider er alle hverdager fra 8-16. Telefon: +47 70 17 60 00. E-post: post@rydd.no. Vi er med på dugnaden og håper du gjør det samme. Vær raus og vis hensyn til andre ved å holde deg hjemme. Hold hodet kaldt og hjertet varmt.