Finn riktig reoltype

BYGG kategori smaavarereol

Småvarereol

Mindre hyllegods
En perfekt reol til mindre hyllegods. Denne reolen har stålhyller som henger på klips. Dette gjør at hyllene er svært enkle å justere.
160 kg pr hylle Fra 300mm til 600mm dybde
Bygg Smaavarereol Kraftig

Kraftig småvarereol

Mindre hyllegods
En perfekt reol til tungt mindre hyllegods. Med rammer av stål som holder en melaminplate (plastikkbelagt sponplate) så er dette en solid hylle som tåler stor belastning. Denne reolen har ingen skruing og ingen skråstag og er derfor svært enkel å montere. Kraftig småvarereol krever en hylle i bunn for sikkert oppsett.
275 kg pr hylle Fra 316mm til 1230mm dybde
Bygg Multisystem

Multisystem

Alle typer hyllegods
En perfekt reol til alle typer hyllegods. Brede åpninger gir plass til store kolli. Med rammer av stål som holder en melaminplate (plastikkbelagt sponplate) så er dette en solid hylle som tåler stor belastning. Denne reolen har ingen skruing og ingen skråstag og er derfor svært enkel å montere. Multisystem krever en hylle i bunn for sikkert oppsett.
400kg pr hylle Fra 316mm til 926mm dybde
Bygg Dekkreol

Dekkreol

Dekklagring
En solid dekkreol med kraftige bærejern som gjør reolen svært stabil også ved lagring av dekk med felg. Denne reolen bygger på samme prinsipp som pallereolen, men er beregnet for dekk. Svært enkel å montere siden bærejerna skal hektes på stigene.
377kg pr hylle Lagerførte høyder fra 2000mm til 3600mm.
Bygg Universalreol

Universalreol

Alle typer hyllegods
Denne bygger på samme prinsipp som pallereolen, men er beregnet for hyllegods. Med en kraftig 25mm sponplate som plasseres i et spor på bærejerna så er dette en kraftig reol. Svært enkel å montere siden bærejerna skal hektes på stigene. Her kan du utnytte gulvplassen til paller og ha hyllegods over pallene.
620 kg pr hylle Lagerførte høyder fra 2000mm til 3600mm
Bygg Pallereol

Pallereol

Pallegods
Dette er reolen for gods som står på paller. Vår kraftige pallereol som tåler høy belastning da vi har valgt å lagerføre en standard høy kapasitet på pallereolene våre. Kan tilpasses ytterligere med kortere eller lengre bærejern - ta evt kontakt med oss for å få bistand til dette.
Fra 800 kg pr palle Lagerførte høyder fra 2000mm til 6000mm
Bygg grenreol

Grenreol

Langgods
Dette er den perfekte reolen til lagring av lange kolli. Vi lagerfører ulike varianter som dekker de fleste behov. Om du ikke finner ditt behov her så kan vi finne ditt oppsett så ta gjerne kontakt med oss!
200kg - 650kg pr arm